Over Sunway

FotoVideoRetail.nl is een jonge en zeer flexibele onderneming welke ontstaan is uit onze passie; Fotografie. Na het zien en voelen van de Sunway producten en het eerste contact met de fabriek Sunway Precision Machinery Co, .LTD in 2009, zijn wij officieel Ômporteur voor de fotografiemarkt in de Benelux.

Missie

Sunwayfoto is leverancier van hoogwaardige producten voor de fotografiemarkt waarbij een hoge prijs-kwaliteitverhouding een hoofddoel is. Als importeur dragen wij zorg voor een grote lokale voorraad zodat we hiermee exact antwoord geven op de wensen van onze klanten. Door onze ruime productkennis en servicegerichtheid acteren wij als een adviseurs naar onze klanten en lossen samen met u alle vraagstukken op omtrent de door ons aangeboden producten.

Visie

Samen met onze dealers laten wij fotografen zien dat professionele producten te koop zijn tegen aantrekkelijke prijzen zodat niet alleen profs maar ook amateurfotografen gebruik kunnen maken van professioneel materieel zonder hiervoor diep in de buidel te tasten. Door het snel leveren van producten en zeker ook service, in combinatie met onze manier van werken en communiceren, zorgen wij voor een groeiend marktaandeel in de fotografiemarkt voor Sunway producten in Nederland, BelgiŽ en Luxemburg. Heeft u vragen en/of opmerkingen over ons of onze producten dan vragen wij contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens:


Postbus 3220
5902 RE Venlo
T +31-(0)77-8517124
F +31-(0)77-8517126
info@FotoVideoRetail.nl

© 2019 BENRO Nederland BV